Om oss

Välkommen till Umeå Idrottsgala, din guide till allt som händer inom sport och idrott i Umeå! Vi är en blogg som brinner för att rapportera om de senaste nyheterna, resultaten och evenemangen inom sport- och idrottsvärlden i vår vackra stad.

Vårt team av dedikerade skribenter och reportrar är alltid på jakt efter spännande berättelser och prestationer från Umeås idrottare, både amatörer och proffs. Vi täcker allt från de största evenemangen som Umeå maraton och UEFA damernas Champions League till mindre lokala tävlingar och klubbevenemang.

Vi tror på att sport och idrott har en förmåga att förena människor och skapa en gemenskap, oavsett bakgrund eller ålder. Därför strävar vi efter att ge röst åt alla idrottsmän och kvinnor i Umeå, oavsett vilken idrottsgren de utövar eller vilken nivå de befinner sig på.

Förutom att rapportera om de senaste sportnyheterna i Umeå, ger vi också tips och råd om träning, hälsa och välbefinnande. Vi vet att det inte bara handlar om prestationer på planen, utan också om att ha en balanserad livsstil som främjar hälsa och välbefinnande.

Vi är stolta över att vara en del av Umeås idrottsgemenskap och ser fram emot att fortsätta rapportera om allt som händer inom sport och idrott i vår stad. Följ med oss på vår resa och upptäck allt det spännande som Umeås idrottsscen har att erbjuda!